Skip to main content

Промоција труле и поцепане униформе за Дачића на Златибору!?


trule pantaloneСиндикат српске полиције позвао је униформисане полицијске службенике да у поцепаној и трулој униформи приреде свечани дочек министру Ивици Дачићу, сутра на Златибору.

Министарство унутрашњих послова данас је најавило да ће министар унутрашњих послова Ивица Дачић, у суботу, 4. јануара 2014. године посетити Полицијску станицу у Чајетини и Полицијску испоставу на Златибору.
У 13,00 сати, министар Дачић ће обићи ПИ Златибор, где ће присуствовати промоцији нових униформи за полицијске службенике који раде у подручјима зимских туристичких центара.

Синдикат српске полиције позвао је све запослене који нису радно ангажовани, и желе да дођу на Златибор, да у својим трулим и поцепаним униформама дочекају министра и изврше „презентацију старе, труле и одрпане униформе“ с обзиром да за време Дачићевог мандата, и протеклих десетак година униформа није мењана.

Синдикат жели да подсети свог министра на чињеницу да многи полицајци о свом трошку шију поједине делове униформе, да делове опреме, чизме и ципеле купују сами и да често на посао долазе у приватној обући, с обзиром да немају другог решења.

Сутрашња промоција пар нових униформи која је планирана за рад у подручјима зимских туристичких центара, може само да иритира огроман број полицајаца који о новој униформи могу само да сањају. Овај чин министра није ништа друго него „Потемкино село“ усмерен ка јавности и медијима у циљу пропаганде и предстојећих Парламентарних избора који су неминовни. Обилазак овог подручја није ништа друго него политичка кампања где се полиција користи на перфидан начин.

Непромишљени чин министра није ништа друго него доливање соли на „рану“ полицајцима који по свему судећи униформу неће добијати у овој години с обзиром да нема ни најаве да се кренуло са шивењем нове униформе која је обећана за ову годину.

Фотографије у прилогу су власништво Синдиката и могу се користити као илустрација.

 Шеф службе за информисање
и портпарол Синдиката српске полиције
Драган  Жебељан


СЛИЧНИ ТЕКСТОВИ