У овим тешким данима који су пред нама, када западни моћници ултимативно условљавају државни врх Србије да се одрекне својих гробова, палих јунака из свих ратова, манастира и светиња, и свог народа на Косову и Метохији, чланови и руководство Синдиката српске полиције желе да охрабре државни врх Србије, а посебно нашег министра и премијера Ивицу Дачића да одоли притисцима и донесе исправну и мудру одлуку, пресудну за будућност грађана Србије.

Поздрављамо чврст став државног врха, Владе Републике Србије, премијера Ивице Дачића, првог потпредседника Александра Вучића и свих других који одолевају притисцима запада у настојању да нам ослабе преговарачке позиције, стављајући нам у изглед да ће нам пут у ЕУ бити отежан ако не пристанемо на ултиматуме сепаратиста.

На жалост, стиче се утисак да неке странке у Србији, односно чеони људи тих странака, сматрају да понуђен споразум треба прихватити чак и ако тиме губимо и ово мало што имамо на Косову и Метохији а све зарад кредибилитета у односима са међународним партнерима, и ако је очигледно од тога немамо никакве конкретне користи.

Срамно је помислити, а камоли рећи, да треба прихватити понуђено решење за Косово и Метохију, као и да треба затворити део историје и окренути се будућности!?

Ми полицајци Републике Србије, питамо се каква је то земља која треба да заборави прошлост и на чему треба да градимо своју будућност?  Да ли на темељима сазданим од лажи запада да смо агресори, лопови, убице и ратни злочинци? Да ли на таквој лажној слици пропагандиста са запада треба да градимо будућност, или поносно уздигнуте главе кажемо ко смо какви смо и какви ће мо бити.

Историјска је чињеница да су Срби као народ, водили искључиво одбрамбене ратове, да смо били мета многих освајача, да су нам насилно отимали територију а уједно покушавали да сломе дух поштеног и слободарског народа, ево то чине и сада у 21. веку.

Април је месец када се сећамо НАТО агресије и бомби, када су нас бомбардовали и савезници у 2. Светском рату, када је смрт над цивилима била колатерална штета, када и дипломатијом покушавају да нам отму Косово и Метохију а народ натерају у егзодус! Ево, ових дана у априлу месецу нам и даље прете, као да претњи, ратова и бомби није било довољно!?

Синдикат српске полиције позива све важне чиниоце у Србији на национално јединство, да подрже премијера и првог потпредседника Владе Србије, који су спречили покушај да се укину институције државе Србије на Косову и Метохији и замене институцијама лажне државе Косово.

 Шеф службе за информисање и портпарол
Синдиката српске полиције
Драган 
Жебељан

 
Београд, 06.04.2013.год.

Comments

  1. Ово је први пут у свом животу да похвалим Српску полицију , иначе народ би и вас кад тад одувао .

    1. Хвала Милане, али не заборави да је 46.000 запослених у МУП дошао из овог народа ид а чини овај народ, ма какав да је. Дакле какав народ таква и полиција!

  2. Ево прилике господне Драгане да се полиција докаже и да је уз Србију уз народ изађите и протествујте са народом и пружите подршку против издаје Српске територије , докажите се да сте свих 46000 полицајаца,Срби , и немојте да гледате у сопствени ночаник јер сте плаћени од стране народа а не од издајничког режима и слугама ЕУ Америке и НАТО зликоваца, ви сте само храбри када сте у униформи и када сте у гомили да се изживљавате над Српскин народом ,и ја сасвојих 50 година живота мука ми је од вас којима је само стало до пара и до ничег више само о томе размишљате , придружите се народу док не постане касно док не потече крв по улицама ова јадне и намушене Српске државе!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *