Лазаревац, 30.05.2012. године

ССП СГ Лазаревац обезбедила је донацију, у виду новог ласерског штампача и функционалног половног рачунара пентијум класе са монитором, који је дат на коришћење Ватрогасно-спасилачкој јединици у Лазаревцу.
О условима у којима раде и живе наше колеге ватрогасци у Лазаревцу, као и о техничкој опремљености или боље рећи запуштености, ССП СГ Лазаревац је у сарадњи са највишим руководством ССП направио и опширан извештај, а који су пропратили и локални медији у Лазаревцу.
ССП СГ Лазаревац ће и у наредном периоду у свом раду дати акценат на побољшање материјално-техничке опремљености колега у ПС и ВСЈ Лазаревац, а све у циљу омогућавања пристојних услова за рад и лакшег свакодневног обављања задатака.
Предметну донацију, иначе обезбеђеној захваљујући локалној општинској самоуправи, на коришћење је предао председник СГ Лазаревац Никола Иванковић, представнику ВСЈ Лазаревац Драгиши Лазаревићу у присуству командира ватрогасне јединице Зорана Марковића.

Comments

  1. Lepo je ovo! Ima jos dobrih ljudi! Mislim da samo ima jedan problem. Gde ce ljudi papir da dobiju? Od nase firme nece jer se i ja snalazim, sad imaju kako i cime ali nemaju na cemu ! 🙁

  2. Još jedna od aktivnosti naše SG uspešno je obavljena. Nastavićemo da radimo i na ovom polju, ali nabavka opreme, uniforme, oružja i dr. je OBAVEZA POSLODAVCA!
    Ovakve akcije mogu samo da budu kao “PRVA POMOĆ” kolegama da lakše obave neki posao, ali nikako ne može biti pravilo.
    Ukoliko poslodavac na primer i dalje ne bude nabavljao uniformu, bićemo prinuđeni da na kraju počnemo da dolazimo na posao u onome što imamo. Ja lično najviše preferiram trenerku i patike, a ako je propisano obavezno doći u građanskom odelu, nemam ništa protiv – neka ga poslodavac KUPI ili PLATI pa ću i njega takođe S PONOSOM NOSITI 😉

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *