Skip to main content

СГ Ниш обележила две године успешног рада!


Синдикат српске полиције – СГ Ниш у понедељак 25.06.2012. године прославила је две године постојања и успешног рада на територији ПУ Ниш.

Поводом тога у 15,00 часова посећена је сигурна кућа у улици Божидарчева број 20, којом приликом су уручени поклони деци у виду гардеробе и слаткиша. Након тога у 16,00 часова одржана је културна манифестација у виду изложбене поставке културног стваралаштва запослених у ПУ Ниш и личног представљања самих културмих стваралаца. У прилог томе, колегиница Наташа Зорић-Живановић и колеге Братислав Браца Петровић и Велимир Васић који се баве списатељством, читали су одломке из својих романа и песама, док се колега Јовица Здравковић који се бави дуборезом представио кратким излагањем као и самим радовима.

Манифестацију су уприличили, својим доласком, представници других синдикалних група Синдиката српске полиције, представници других полицијских синдиката који делују на територији ПУ Ниш, као и заменик начелника Одељења полиције ПУ Ниш, Љубиша Здравковић.СЛИЧНИ ТЕКСТОВИ