Skip to main content

СГ Панчево за своје чланице организовала екскурзију у Будимпешту


Поводом празника жена, 8. марта, СГ Панчево Синдиката српске полиције организовала је за своје даме дводневну екскурзију у Будимпешту.

На састанку Главног одбора Синдикалне групе Панчево, донета је одлука да се поводом дана жена организује путовање. Том приликом Главни одбор СГ Панчево одлучио је да вредност поклона за 8.март износи 2.000 динара од средстава чланарине. Остатак новца до допуне рачуна за аранжман за путовање је плаћен од донације и да по 1.000 динара су плаћале путнице.

Даме  које се нису одлучиле за путовање у Будимпешту, а чланице су ССП СГ Панчево,  имале су право на поклон ваучер  у парфимерији у вредности од 2.000 као и поклон од стране парфимерије и третман у сланој пећини.

На дводневној екскурзији у Мађарску, даме су посетиле и виделе трг Хероја, Андријаши булевар, Ланчани мост, Будимску тврђаву, Ержебет мост и друге знаменитости које има Будимпешта.

Посећен је и  Сент Андреј, где су колегинице могле да чују о историји тог места, посете Београдску и Пожаревачку цркву, као и српску кафану.

На самом крају путовања, даме су имале прилику да посете незаобилазни тржни центар Тропикаријум.


СЛИЧНИ ТЕКСТОВИ