Skip to main content

СГ Полицијска Бригада: Донација хуманим полицајцима


Poplava PB KolubaraБеоград 17.05.2014. – Председник СГ Полицијска Бригадa Дејан Величковић скромним поклоном, обрадовао је своје колеге из Полицијске Бригаде у Београду које су кренуле ка својим радним задацима у време поплава и ванредне ситуације.

Због недостатка униформе и опреме која је евидентна у Министарству унутрашњих полова, Синдикат српске полиције, СГ Полицијска Бригада желела је да својим колегама из Полицијске Бригаде, без обзира на синдикалну припадност, обезбеди скроман поклон у виду топлих чарапа.

Предходних дана могли смо у медијима видети фотографије припадника Полицијске Бригаде како без гумених чизама и посебне непромочиве одеће и опреме, у леденој води до појаса, носећи чак и на леђима, спасавају угрожене грађане.

Ураво због тога, Синдикат је желео да сходно могућностима помогне својим колегама и олакша им рад и муке. У циљу куповине, Дејан Величковић је контактирао неколико фирми које се баве израдом чарапа те је великом хуманошћу власника или одговорних лица фирми за Синдикат обезбедио донацију чарапа. Тако су три фирме донирале укупно 1170 пари чарапа које се деле полицајцима из Полицијске Бригаде који крећу на терен.

 Синдикат српске полиције посебно се захваљује фирмама које су нам изашле у сустет:

  • Атемпо д.о.о из Врчина која је донирала 800 пари чарапа;
  • Соко БМД д.о.о из Београда која је донирала 250 пари чарапа;
  • СЗР „Ела“ Београд која је донирала 120 пари чарапа.

 Служба за информисање

PB poplava
Ово су хероји из Полицијске Бригаде! У леденој води до појаса, без заштитне одеће.


СЛИЧНИ ТЕКСТОВИ