Skip to main content

СГ Савски Венац: Донација гумених чизама за полицајце


1Београд 18.05.2014. – Председница СГ Савски венац Милена Марковић, обезбедила је донацију 50 пари чизама и 50 пари чарапа за своје колеге из ПС Савски венац у Београду.

Због евидентног недостатка униформе и опреме за рад у условима поплава и ванредне ситуације, Милена Марковић председница СГ Савски Венац, обратила се компанији „Тигар“ са мобом да уколико су у могућности донирају  чизме за Синдикат.

Током ноћи, од компаније „Тигар“ стигао је позитиван одговор да су у могућности да донирају гумене чизме те су током јутра чизме допремљене у магацин ПС Савски венац.

Чизме су уз одобрење командира Радована Гатарића смештене у магацин Полицијске станице и биће задуживане колегама приликом ангажовања у кризним подручјима захваћеним поплавама.

 Председница СГ Савски венац, Милена Марковић поручила је колегама и члановима :

„Свесни смо тога да је ово тешко време за нас, да о нама послодавац недовољно брине, да нисмо опремљени,а да од нас грађани очекуку да као припадници полиције дамо свој максимални допринос и пружимо помоћ, због тога вас молим да се према повреној опреми понашате домаћински.

Молим Вас да по повратку са терена и раздужењу, чизме оперете и очистите како би се могле спаковати и користити за следећу употребу.

Знајте да ми није било нимало лако да обезбедим ову донацију, али желим да знате да о вама и вашем здрављу неко брине.

Имајте на уму да ово не бих успела сама. Желим да знате да сте мој подстрек и мотивација да урадим нешто у унтересу свих нас.

Захвалим и командиру Радовану Гатарићукоји нам је помогао и безбедио превоз пакета са чизмама од магацина до полицијске станице.

Посебно желим да се захвалим корпорацији „Тигар“ на несебичној помоћи, овај гест нећемо заборавити.– Изјавила је Марковићева“

Служба за информисање


СЛИЧНИ ТЕКСТОВИ