Skip to main content

СГ Зајечар прославила крсну славу


Дана 12.07.2012. године Синдикална група Зајечар навршила је прву годину свог постојања и притом је прославила крсну славу синдикалне групе “Свети апостоли Петар и Павле-Петровдан“.
Поменути јубилеј и слава прослављени су следећим организационим протоколом:
1. у времену од 11,00 до 12,00 часова у згради ПУ Зајечар, представници Српске Православне црке у Зајечару обавили су свештење канцеларије СГ Зајечар и сечење славског колача.
2. у 19,00 часова у Зајечару на платоу испред ресторана “Српска кафана“ (парк шума Краљевица-коњички клуб Зајечар) организовали смо  свечани пријем званица и слављенички коктел.

На поменутој прослави својим присуством су нас удостојили председник Синдиката српске полиције Глишо Видовић, чланови главног одбора ССП, представници СГ Ниш, представник СГ Књажевац,  представници ПУ Зајечар, представник Војске Србије,  представници Градске управе у Зајечару, начелник округа, директора З.Ц  Зајечар,  председник Регионалне привредне коморе Зајечар, предстваници Основног и Вишег суда, као и Основног и Вишег Јавног тужилаштва,  директори свих јавних институција и установа социјалне и здравствене заштите са подручја града Зајечара и Источне Србије, чланови и пријатељи ССП СГ Зајечар, док су прославу својом песмом улепшали наши пријатељи естрадни уметници Ренато Хенц и Зорана Павић.
Датом приликом полицијским службеницима 1.ПИ Зајечар Панић Младену и Милосављевић Владимиру уручене су плакете за исказану храброст приликом вршења службене дужности. Градској управи у Зајечару намењена је плакета за успешну сарадњу и допринос у реализацији синдикалних активности коју је примио заменик градоначелника господин Зоран Манчић, такође датом приликом уручене су и захвалнице свим државним, јавним институцијама, установама социјалне и здравствене заштите, правним лицима и приватном предузетничком сектору са подручја града Зајечара и Источне Србије коју су имали успешну сарадњу и који су  дали допринос у реализацији синдикалних активности СГ Зајечар.


 


СЛИЧНИ ТЕКСТОВИ