Skip to main content

СГ Зајечат организовао бесплатан ОРЛ преглед за запослене


 Регионални центар Зајечар Синдиката Српске Полиције у сарадњи са фирмом АУДИО “Б&М“ из Новог Сада и “Оптиком Аџић“ за своје колеге из ПУ Зајечар, СГП Зајечар, СГП “Вршка Чука“ и ВСЈ Зајечар, 25.05.2013 год. у просторијама “Оптике Аџић“ у Зајечару, организовао је комплетан ОРЛ преглед са дигиталном аудиометријом.

ОРЛ прегледе спровела је Др. Нинослава Драгутиновић, оториноларинголог-аудиолог из дијагностичко клиничког центра “ЕУРОДИЈАГНОСТИКА“ из Београда са којом ССП има уговор о сарадњи.

 Пеглед је организован у сарадњи са фирмом АУДИО “Б&М“ из Новог Сада, и његовим ауторизованим заступником за подручје источне Србије “Оптиком Аџић“. Поменути су овом приликом сем бесплатне контрола слуха над свим заинтересованим радницима ПУ Зајечар, донирали и један дигитални слушни апарат најновије генерације полицијском службенику ПС Књажевац Поповић Небојши који је изгубио слух 1999 године у ратном дејству на Косову и Метохији као припадник МУП-а. Датом приликом  донирана су и три дигитална антифона најновије генерације полицијским службеницима Станковић Срђану (припаднику ИЈП Зајечар), Жељку Поповићу (припаднику ИЈП Зајечар) и Трајковић Младену (припаднику СГП Зајечар) који се иначе баве спортским стрељаштво “ИПЦ“, те ће им поменути антифони користити превасходно  као средство у заштити слуха приликом обављања бојевих гађања и спровођења полицијских акција.

 Синдикат Српске Полиције РЦ Зајечар акцију је спровео по устаљеном плану и програму здравствене заштите својих колега са циљем раног откривања било каквог обољења или евентуалног губитка слуха.

Превентивном здравственом ОРЛ прегледу одазвало се око педесет колега и колегиница из свих линија рада.

 председник СГ Зајечар
и члан ГО ССП
Игор Стојадиновић


СЛИЧНИ ТЕКСТОВИ