Skip to main content

Синдикат српске полиције у Зајечару организује акцију „Заштита здравља на раду“


Стручна служба за превентивну здравствену заштиту запослених и родну равноправност Синдиката српске полиције, у сусрет 7. априлу, Светском дану здравља, за запослене у Полицијској управи у Зајечару, организује акцију под називом „Заштита здравља на раду“.

У оквиру кампање планиране су неколико активности.

Сутра од 13 сати, у великој конференцијској сали Полицијске управе у Зајечару планиран је свечани пријем за представнике установа и организација здравствене и социјалне заштите са подручја града Зајечара, као и за представнике из сегмента приватне праксе, који се баве пружањем здравствених услуга.
Свечаном пријему присуствоваће директор зајечарског Здравственог центра, директор Дома здравља у Зајечару, начелник и лекари Гинеколошко-акушерског одељења, директор Завода за јавно здравље „Тимок“, шеф одељења Епидемиологије Завода за јавно здравље „Тимок“, начелник Службе за трансфузију крви, секретар зајечарског Црвеног крста, као и представници Офтамолошко-аудиолошког центра „Оптике Аџић“ и Стоматолошке ординације „A&B центар“ из Зајечара.

-Представнике поменутих установа, организација, институција и привредних субјеката позивамо јер смо са њима у последњих пет година остварили изузетно добре контакте и сарадњу приликом организовања низа преветнивних акција и кампања на пољу превентивне здравствене заштите запослених у Полицијској управи у Зајечару, наводи се у саопштењу.

Након пријема планиран је и краћи резиме шефа Стручне службе за превентивну здравствену заштиту запослених и родну равноправност синдиката српске полиције, Игора Стојадиновића и осврт на досадашњи заједнички рад и напредак на пољу превентивне здравствене заштите запослених у Полицијској управи у Зајечару.

Такодје, у оквиру кампање, биће организовани и бесплатни превентивни здравствени прегледи за све запослене у зајечарској Полицијској управи. Планирани су превентивни систематски прегледи, гинеколошки, офтамолошко-аудиолошки, стоматолошки прегледи, а биће организована и акција добровољног давања крви.

 


СЛИЧНИ ТЕКСТОВИ