Skip to main content

ССП на међународном турниру у Бугарској


У организацији СФК Свети Никола и општине Бургас, на теренима спортског комплекса „Славејков“ у Бургасу, од 11.05 до 13.05.2018. године је одржан традиционални међународни добротворни фудбалски турнир. На такмичењу је учествовало укупно 19 екипа из Републике Бугарске, Србије, Македоније, Грчке и Румуније. Синдикат српске полиције је представљала комбинована екипа из Регионалних ценатра – Пирот, Лесковац, Крагујевац  и ИПА регија Пирот.

У јакој конкуренцији, победник турнира била је екипа полицајаца „РДМИ-Враца“. Регионални центар Пирот заузео је 5. место, али поред тога, добитник је две награде: награда за фер-плеј и награда за најорганизованију екипу на турниру.

Након завршетка такмичења, уследила је добротворна вечера, уз присуство многих ВИП гостију, који су уручили награде учесницима. У име Синдиката српске полиције, од стране чланa ССП РЦ Пирот Срђана Пешићa, додељени су скромни поклони и то: г-дину Павлину Ковачеву, г-дину Димитру Николовом – градоначелнику града Бургас, г-дину Валери Геровом – шефу царине Видин, г-дину Антону Андонову – начелнику граничне полиције Бургасa.

Сва прикупљена средства од турнира биће донирана деци погинулих радника, припадника Министарства унутрашњих послова Републике Бугарске.

Синдикат српске полиције се захваљује организаторима и учесницима турнира на гостопримству, позитивном расположењу, ведром духу и одличној међународној сарадњи. А каква је атмосфера владала у Бургасу, можете видети на сликама испод текста.

Служба за информисање ССП
Зоран Стојчић


СЛИЧНИ ТЕКСТОВИ