Skip to main content

ССП склопио уговор са Алфа Универзитетом


Синдикат српске полиције је склопио уговор са Алфа Универзитетом и овом приликом вам представљамо услове студирања за школску 2012/2013 годину.

За све чланове и пријатеље ССП годишња школарина за све студијске пограме Факултета за трговину и банкарство, Факултета за менаџмент у спорту, Факултета за стране језике, Факултета информационих технологија и Факултета за економију и политичке науке Алфа Универзитета износи:

  • основне студије 1000 еура,
  • мастер студије 2000 еура.

Наведену школарину студенти би уплаћивали следећом динамиком: приликом уписа 300 еура, а преостали износ у 10 односно 7 месечних рата у зависности од тога да ли се студент упише у јунском или септембарском року.

У цену школарине нису укључени остали трошкови које Универзитет наплаћује по важећем ценовнику за ову школску годину.

Уколико се ради о упису односно прелазу са других установа (високе школе) за чланове синдиката неће бити наплаћивани трошкови еквиваленције испита (регуларна цена 15 еура), а трошак диференцијалних испита уместо 20 еура колико је утврђено ценовником, износиће као и сваки други истит – 5 еура.

Сви износи плаћају се у динарској противредности по средњем курсу НБС на дан плаћања.

За све додатне информације, као и за сва ваша питања на располагању су Вам све стручне службе Универзитета , као и mail – rektorat@alfa.edu.rs.


СЛИЧНИ ТЕКСТОВИ