Поштоване колеге,

Дубоко уверени да је солидарност један од основних постулата без кога се синдикално деловање не може ни замислити, Синдикат српске полиције вам пружа подршку у санирању штете коју вам је нанео неодговорни појединац. Сматрамо потпуно непримереним сва моралисања која су се ових дана појавила с тим у вези, као и било чије покушаје да се стави знак једнакости између Јединственог синдиката полиције и тог појединца, ма како се он звао и ма на којој функцији у ЈСП се налазио. 

Сви велики потреси у било којој синдикалној организацији у Министарству унутрашњих послова неумитно се негативно одражавају на синдикално деловање уопште, а самим тим и на све запослене. Зато нема места ничијем ликовању због овога што вам се догодило.

Желимо Вам да што пре пронађете унутрашње снаге како бисте превазишли актуелне проблеме, као и да консолидујете своје редове, на добробит вашег чланства и развијања синдикалног покрета у Министарству.

Ваш очекивани успех на том послу сматраћемо и својим успехом.

С поштовањем!

Генерални секретар
Лазар Ранитовић

 

 

Comments

  1. Добро је да се руководство ССП није повело за лешинарским менталитетом који све више испливава на површину код појединаца из неких других синдиката и тиме показало да ССП израста у озбиљну организацију коју и “противници” треба да поштују. Онима који су у невољи треба пружити подршку, а не сеирити над њиховим проблемима. Жалосно је што неки чланови, али и руководство појединих синдиката својим иступима покушавају да свим члановима једног другог синдиката припишу да су криминалци и шта све не још, због тога што им је бивши руководилац ухваћен у кривичном делу које је неоспорно срамно. Посебно ако је тај исти до јуче био не само обичан члан њиховог синдиката, већ неко ко је учествовао у креирању њихове “политике”. А они се сетили да га тек сад испљују. Где су били до јуче да упозоре своје чланство и остале какво то зло имају у својим редовима? Кад су га искључили из синдиката, да ли су то обнародовали на свом сајту и рекли то што сад причају? И још се на фејсу хвале тиме да имају таквих још на гомиле и “нуде их на конкурс” другима.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *