Синдикат српске полиције – Синдикална група Панчево, уз велику помоћ и залагање чланова, колега и донатора започела је са  реновирањем  Полицијске станице Опово, с обзиром да је неусловна за рад.
Уз помоћ сопствених средстава и донација, комплетно је реновирана и опремљена унутрашњост зграде. Постављене су подне плочице, урађена енергетска инсталација са носачима неонских лампи, офарбана столарија, припремљени зидови и окречене канцеларије, у потпуности су реновирана два тоалета, купљен је нови намештај и четири клима уређаја.
Вредност уложених средстава за адаптацију и опремање ПС Опово је око милион динара.
Поред редовних полицијских дужности, полицајци су у своје слободно време радили на адаптацији и реновирању зграде у којој раде.
Завршетак реновирања планира се за 26.08.2012. године.
Захваљујући упорности и труду  чланова Синдиката српске полиције и запослених у ПС Опово ће бити омогућени нормални услови за рад, а што до сада није био случај.

Comments

  1. Kolege svaka cast za sprovedenu akciju, vase delo je dokaz jedne prave, dosledne i neiscrpne sindikalne borbe. Ovakva dela i akcije postavljaju nas sindikat na prvo mesto medju sindikatima u policiji i to je ono po cemu se bitno razlikujemo od drugih sindikata. Jos jednom svaka cast i drago mi je sto ste snama. Pozdrav od clanova iz SG Zajecar!

  2. Svaka cast, vecina je stanica u takvim problemima. Dali se neko upitao ,a videli su mnogi u kakvom stanju je PO u ULJMI vecinu stvari neophodnih za normalni rad sami policiski sluzbenici su finansirali i ako su i sami vecinom loseg materijalnog stanja.Prosle zime kolega je na dotrajalim stepenicama slomio nogu,cekamo dan kada ce cuprija gde je parking za sluzbeno vozilo da se obrusi,stolarije skoro da vise nema ostala samo stakla, i jos puno stvari koje su normalne u 21 veku.

  3. SVAKA CAST KOLEGE,
    OVO JE VELIKI POMAK NA TERITORIJI PU PANCEVA, PO TOME SE SSP RAZLIKUJE U ODNOSU NA OSTALE SIDNIKATE, PRAVI RADNICKI SINDIKAT.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *