Skip to main content

Тражимо састанак са Милошем Перовићем начелником ЈЗЗ


Поштовани господине Перовићу,

Упознати сте са чињеницом да је у Јединици за заштиту, на чијем сте челу, формирана Синдикална група  ЈЗЗ Синдиката српске полиције. Председник Синдикалне групе ЈЗЗ је Ваш колега Горан Богдановић, полицијски наредник I класе.

С обзиром да је од формирања Синдикалне групе протекло око три месеца, што је за нас било довољно да сагледамо проблематику у вези рада и функционисања Јединице, наш досадашњи обичај  је био да одржимо радни састанак са руководиоцем како би представили рад Синдиката и председника Синдикалне групе, господина Богдановића.

С тим у вези, слободан сам да Вас замолим да до краја августа ове године благовремено испланирате и обавестите нас о датуму састанка. Истичем да је после састанка са министром, планиран одвојени састанак са директором полиције тако да би било добро да састанак са Вама одржимо пре састанка са директором Вељовићем, како њега не би замарали о стварима које можемо решити директно.

За додатне консултације и договор стојим Вам на располагању, можете ме позвати у свако доба путем телефона на број 064/800-55-00.

С поштовањем,

Председник Синдиката
Глишо Видовић

 Ужице,  09.08.2013.год.

 

 


СЛИЧНИ ТЕКСТОВИ