Skip to main content

Вањи Вукићу: Хвала низашта, одустајемо због притиска које трпиш!


Вања Вукић државни секретар

Поштовани господине Вукићу,

Захваљујем Вам се на личном ангажовању у вези тражене просторије за рад Синдикатa српске полиције односно Регионалног центра Београд.

Приликом састанка који смо одржали, упознати сте са дописом број 2243-01/13 од 07.10.2013.године у коме смо упутили молбу господину Жељку Којићу, начелнику Сектора финансија, заједничких послова и људских ресурса, и од Вас тражили сагласност.

С обзиром да сте, како сте већ рекли, трпели притиске од неких утицајних лица поводом тражене просторије, због будуће пословне сарадње са Вама и с обзиром на нашу коректност, не преостаје нам ништа друго него да Вам се захвалимо и одустанемо.

Верујемо да Ви, попут нас, немате ништа против издавања, или давања сагласности на привремено коришћење простора Министарства унутрашњих послова, појединим трговцима који у тој и сличним просторијама МУП-а продају веш, одећу, парфеме, техничку робу или робу широке потрошње, а да притом Министарство не убира никакву накнаду.

Довољно смо свесни тешке материјалне ситуације која притиска све запослене у Министарству и потребу за додатним приходима и стога имамо разумевања за чињеницу да је потребно да ова просторија, као и до сада, остане неискоришћена, односно буде нечија интересна зона.

С обзиром да смо ми мали синдикат, без икаквог утицаја и претензије да било коме сметамо у остваривању добити, а у циљу подизања личног стандарда. Решили смо да Вам не правимо додатне проблеме, а да тим лицима који тешко живе направимо и додатну рекламу.

Синдикат српске полиције, на свом веб сајту окачиће поједине занимљиве фотографије сваки пут када неко нешто продаје у просторијама Министарства у циљу боље продаје и остваривања добити наших драгих колега.

С поштовањем,

Председник синдиката
Глишо Видовић


СЛИЧНИ ТЕКСТОВИ