Skip to main content

Велики успеси наших стрелаца


Крагујевац, 13.03.2016. године, – На првенству Србије у дисциплинама ваздушним оружјем завидне успехе су остварили довје наших колега и чланова Синдиката српске полиције – Данијела Мрдовић и Ђорђе Јањић.

Запажен успех забележила је женска екипа КСС „Полицајац“. Екипа за коју наступа чланица ССП, Данијела Мрдовић, полицијски службеник СГП Аеродром Београд, у дисциплини ваздушни пиштољ на 10 метара, освојила је треће место у веома јакој конкуренцији. За екипу Полицајца наступају још и млада Анђела Матејић, студенткиња прве године на КПА, и колегиница из комуналне полиције Биљана Маркош. Данијела је и двострука узастопна победница наше „Полицијаде“, 2014. и 2015. године.
danijela mrdovic

Синдикат српске полиције може се похвалити да у својим редовима има и изврсног стрелца – Ђорђа Јањића из Полицијске управе Нови Сад. Он је на првенству Србије у дисциплини ваздушна пушка, са својом екипом „Стрељачка дружина Нови Сад 1970“, освојио друго место. Ђорђе је такође, као и Данијела, вишеструки победник наше синдикалне спортске манифестације „Полицијада“. Део ове успешне екипе био је и колега из Управе граничне полиције Василије Гроза.

janjic1

janjic3

Синдикат српске полиције поносан је на врхунске спортисте у својим редовима и пружиће им сваку могућу подршку. Нажалост, наш послодавац често нема разумевања за спортисте и не излази им у сусрет кад су у питању тренинзи и сличне обавезе.

То, срећом, код Данијеле и Ђорђа није случај, али имамо пример из Лазаревца где наш активиста, и члан Стручне службе за спорт ССП, атлетичар дугопругаш Марко Ранковић, није могао да усклади професионалне обавезе у служби и време неопходно за озбиљне тренинге. Због тога је Марко крајем јануара ове године споразумно раскинуо радни однос и посветио се спортској каријери, а као потврда да је изабрао прави пут уследио је и позив у репрезентацију Србије. Марко ће представљати Србију на првенству Балкана ове године.

Служба за информисање ССП