Kragujevac, 13.03.2016. godine, – Na prvenstvu Srbije u disciplinama vazdušnim oružjem zavidne uspehe su ostvarili dovje naših kolega i članova Sindikata srpske policije – Danijela Mrdović i Đorđe Janjić.

Zapažen uspeh zabeležila je ženska ekipa KSS „Policajac“. Ekipa za koju nastupa članica SSP, Danijela Mrdović, policijski službenik SGP Aerodrom Beograd, u disciplini vazdušni pištolj na 10 metara, osvojila je treće mesto u veoma jakoj konkurenciji. Za ekipu Policajca nastupaju još i mlada Anđela Matejić, studentkinja prve godine na KPA, i koleginica iz komunalne policije Biljana Markoš. Danijela je i dvostruka uzastopna pobednica naše “Policijade”, 2014. i 2015. godine.
danijela mrdovic

Sindikat srpske policije može se pohvaliti da u svojim redovima ima i izvrsnog strelca – Đorđa Janjića iz Policijske uprave Novi Sad. On je na prvenstvu Srbije u disciplini vazdušna puška, sa svojom ekipom „Streljačka družina Novi Sad 1970“, osvojio drugo mesto. Đorđe je takođe, kao i Danijela, višestruki pobednik naše sindikalne sportske manifestacije „Policijada”. Deo ove uspešne ekipe bio je i kolega iz Uprave granične policije Vasilije Groza.

janjic1

janjic3

Sindikat srpske policije ponosan je na vrhunske sportiste u svojim redovima i pružiće im svaku moguću podršku. Nažalost, naš poslodavac često nema razumevanja za sportiste i ne izlazi im u susret kad su u pitanju treninzi i slične obaveze.

To, srećom, kod Danijele i Đorđa nije slučaj, ali imamo primer iz Lazarevca gde naš aktivista, i član Stručne službe za sport SSP, atletičar dugoprugaš Marko Ranković, nije mogao da uskladi profesionalne obaveze u službi i vreme neophodno za ozbiljne treninge. Zbog toga je Marko krajem januara ove godine sporazumno raskinuo radni odnos i posvetio se sportskoj karijeri, a kao potvrda da je izabrao pravi put usledio je i poziv u reprezentaciju Srbije. Marko će predstavljati Srbiju na prvenstvu Balkana ove godine.

Služba za informisanje SSP

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.