Pozitivne stvari po zaposlene u MUP se nižu jedna za drugom već danima. Ni posle najave povišice plate, koja će biti realizovana već početkom januara, ni posle konačno isplaćenog, dugo najavljivanog bonusa svim zaposlenima, ali ni posle nagrađivanja svih 2138 predavača u osnovnim školama na decembarsku platu, to nije sve.

Ovih dana su svi predavači u školama na projektu “Osnovi bezbednosti dece” dobili personalizovanu čestitku ministra unutrašnjih poslova dr Nebojše Stefanovića u kojoj stoji:

Naravno, ljudima bi značilo i da je novac za nagradu stigao odmah ovih dana, pa se poneko može čuti da kaže kako mu čestitka ne može zameniti novac ali joj to i nije namena. Sigurni smo da će veći deo dobitnika čestitke biti ponosan na nju.

SSP smatra ovaj potez ministra pre svega izrazom poštovanja prema policijskim službenicima koji su, pored svog redovnog posla, imali volje i snage da držanjem predavanja unapređuju bezbednost naše dece i dižu ugled ministarstva u društvu.

Novčana nagrada će svakako stići na drugi deo decembarske plate, novac dođe i potroši se, a čestitka ima trajnu vrednost.

Već sutra očekujemo još jednu dobru vest, potvrdu nezvaničnih informacija koje govore da će do kraja sedmice biti isplaćena novogodišnja poklon-čestitka za decu zaposlenih.

Služba za informisanje SSP
Mile Lazarević

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.