Skip to main content


ZAVRŠENA JE XI POLICIJADA „ZLATIBOR 2018“


Zlatibor, 15.06 16.06.2018. godine – I ove godine, nastavljena je tradicija Sindikata srpske policije i uprkos iznenadnim lošim vremenskim uslovima, uspešno je održana XI Policijada „Zlatibor 2018“.  Tendencija povećanja broja učesnika srazmerna je povećanju broja članstva sindikata, te je ove godine, broj uče犀利士
snika premašio cifru od 780. Dvodnevno trajanje Policijade, uz odličnu organizaciju i atmosferu, broj učesnika i gostiju, sve je to pokazalo da se, bez premca, radi o najvećoj  sportskoj manifestaciji u Ministarstvu unutrašnjih poslova.

Svečano otvaranje manifestacije uz intoniranje državne himne i svečane pesme sindikata, izvršeno je u 15,00 na terenima odmarališta „Golija“ . Otvaranje su, pored učesnika i gostiju, pratile brojne novinarske ekipe, a utakmice su odigravane na terenima domaćina. Moramo napomenuti, da su učesnici Policijade sami finansirali troškove kotizicije i smeštaja, dok je velika pomoć dobijena i od sponzora: opština Čajetina, dečjeg odmarališta „Golija“, privrednih subjekta: „Zlatiborac“, „Zaječarska pivara“, mesara „MAK“ iz Niša, vinarija „Status“ iz Svrljiga i još mnogo drugih.

Svečanom otvaranju ali i večeri, prisustvovali su predstavnici PPU Užice, lokalne samouprave i donatora. Takođe, veliku čast i zadovoljstvo učinile su nam kolege iz Slovenije, predstavnici Sindikata policije Slovenije, predsednik sindikata Kritijan Mlekuš sa još petoro svojih najbližih saradnika.

Tokom manifestacije Policijada „Zlatibor 2018“, našim članovima i prijateljima dodelili smo sledeća priznanja i nagrade:

– Plaketa za hrabrost i junaštvo: Ogrizović Zoran, PS Novi Beograd iz Beograda;
– Plaketa „Dobar oficir“: Radanov Marjan, oficir odeljenja policije PU Pančevo;
– Srebrna medalja za sindikalne zasluge: Trajković Srđan,
– Zlatna medalja za sindikalne zasluge: Puzović Slavko
– Zlatna plaketa sindikata sa lovorovim vencem (najviše sindikalno priznanje): kompanija „Zlatiborac“
– Srebrna plaketa predsedniku Sindikata policije Slovenije, gospodinu Kristjanu Mlekušu
– Plava plaketa Predrag Matović Uprava granične policije, Streljački klub „Aleksa Dejović“, teniski centar „SPRINGS“ Gajevi Zlatibor, Vidović Miodrag Mika, Milovanović Nebojša i vinarija „Status“ iz Svrljiga.

Apsolutni pobednik XI Policijade je Regionalni centar Beograd.

Sportska takmičenja su završena oko 18,00 časova nakon čega smo prešli u prostor za zabavu ispred hotela „Zelenkada“, gde je nakon proglašenja pobednika i dodele pehara i medalja najboljima, otpočelo druženje uz muziku i pesmu.

Delovi odlične atmosfere na takmičenju, zabeleženi su na slikama, koje možete videti ispod teksta, za svaki sport posebno:

Mali fudbal:

Basket:

Nadvlačenje konopca:

Nadvlačenje konopca (video):

Odbojka:

Pikado:

Ribolov:

Šah:

Stoni tenis:

Streljaštvo:

Dodela priznanja na svečanoj večeri:

Služba za informisanje SSP