Skip to main content

Марко Ранковић – члан службе за спорт ССП освојио 3.место!


Траса стазе ADIDAS OPEN RUN 2015 на Ади
Траса стазе ADIDAS OPEN RUN 2015 на Ади

Дана 03.10.2015.године са почетком у 11 часова у Београду на Ади Циганлији, одржано је атлетско такмичење “ADIDAS OPEN RUN” са дужином стазе од 7.700 метара. У јакој конкуренцији такмичара обрео се и наш колега Марко Ранковић, полицајац ПС Лазаревац, синдикални активиста Синдиката српске полиције – члан стручне Службе за спорт ССП.

Победник трке, Саша Столић је овогодишњи државни првак у полумаратону, а другопласирани Анђелко Ристичевић је најбољи дугопругаш Атлетског клуба Партизан.

Марко Ранковић у друштву прелепе Соње Вукашиновић
Марко Ранковић у друштву прелепе Соње Вукашиновић

Марко је показао да је и овога пута био изврсно припремљен. Он је у понављамо, веома оштрој конкуренцији, успео да освоји завидно 3. место. Како сам Марко наводи на овом такмичењу успео је да обори и свој лични рекорд стазе. Честитамо Марку и желимо му да бележи овако високе пласмане и у наредним такмичењима које има испланиране у свом календару за ову и следећу годину. Сигурани смо да ће вести о његовим успесима и у наредном периоду стизати до нас а ми ћемо се потрудити да њима додатно украшавамо наш сајт. 🙂

Члан службе за информисање
Никола Иванковић


СЛИЧНИ ТЕКСТОВИ