Skip to main content


Marko Ranković – član službe za sport SSP osvojio 3.mesto!


Trasa staze ADIDAS OPEN RUN 2015 na Adi
Trasa staze ADIDAS OPEN RUN 2015 na Adi

Dana 03.10.2015.godine sa početkom u 11 časova u Beogradu na Adi Ciganliji, održano je atletsko takmičenje “ADIDAS OPEN RUN” sa dužinom staze od 7.700 metara. U jakoj konkurenciji takmičara obreo se i naš kolega Marko Ranković, policajac PS Lazarevac, sindikalni aktivista Sindikata srpske policije – član stručne Službe za sport SSP.

Pobednik trke, Saša Stolić je ovogodišnji državni prvak u polumaratonu, a drugoplasirani Anđelko Rističević je najbolji dugoprugaš Atletskog kluba Partizan.

Marko Ranković u društvu prelepe Sonje Vukašinović
Marko Ranković u društvu prelepe Sonje Vukašinović

Marko je pokazao da je i ovoga puta bio izvrsno pripremljen. On je u ponavljamo, veoma oštroj konkurenciji, uspeo da osvoji zavidno 3. mesto. Kako sam Marko navodi na ovom takmičenju uspeo je da obori i svoj lični rekord staze. Čestitamo Marku i želimo mu da beleži ovako visoke plasmane i u narednim takmičenjima koje ima isplanirane u svom kalendaru za ovu i sledeću godinu. Sigurani smo da će vesti o njegovim uspesima i u narednom periodu stizati do nas a mi ćemo se potruditi da njima dodatno ukrašavamo naš sajt. 🙂

Član službe za informisanje
Nikola Ivanković


SLIČNI TEKSTOVI