Skip to main content

Успех екипе РЦ Панчево на турниру у Бањи Кањижи!


Панчево, 01.11.2015. године, – pancevo knezevac 2Екипа ССП РЦ ПАНЧЕВО освојила је прво место на меморијалном турниру у малом фудбалу одржаном 31.10.2015. у Бањи Кањижи, а који су ове године Олгици Батанчев у организацији помогли из Полицијског синдиката Србије из Кикинде. Иначе турнир се традиционално одржава у знак сећања на трагично настрадале колеге!Тиме је екипа из Панчева одбранила пехар и титулу освојену прошле године.

Оно што је много важније и за сваку похвалу јесте то да овај фудбалски турнир окупља екипе полицијских службеника широм Војводине, без обзира на синдикалну припадност.

Нормално би било тако нешто и не напомињати, али обзиром на синдикалну сцену у МУП и лоше односе између руководства појединих синдиката, не можемо а да не похвалимо организаторе турнира – колеге из ПСС пре свих, мада су и остали помогли, али исто тако и учеснике из НСП и из нашег синдиката!

То је само подсећање да смо пре свега колеге и тако се требамо и понашати и односити једни према другима! Погађају нас исте недаће, исте муке нас море… Морамо бити заједно!

Још само да схватимо сви да и пред послодавца морамо стати јединствени уколико мислимо нешто постићи!

Шеф службе за информисање
Миле Лазаревић


СЛИЧНИ ТЕКСТОВИ