Skip to main content


Uspeh ekipe RC Pančevo na turniru u Banji Kanjiži!


Pančevo, 01.11.2015. godine, – pancevo knezevac 2Ekipa SSP RC PANČEVO osvojila je prvo mesto na memorijalnom turniru u malom fudbalu održanom 31.10.2015. u Banji Kanjiži, a koji su ove godine Olgici Batančev u organizaciji pomogli iz Policijskog sindikata Srbije iz Kikinde. Inače turnir se tradicionalno održava u znak sećanja na tragično nastradale kolege!Time je ekipa iz Pančeva odbranila pehar i titulu osvojenu prošle godine.

Ono što je mnogo važnije i za svaku pohvalu jeste to da ovaj fudbalski turnir okuplja ekipe policijskih službenika širom Vojvodine, bez obzira na sindikalnu pripadnost.

Normalno bi bilo tako nešto i ne napominjati, ali obzirom na sindikalnu scenu u MUP i loše odnose između rukovodstva pojedinih sindikata, ne možemo a da ne pohvalimo organizatore turnira – kolege iz PSS pre svih, mada su i ostali pomogli, ali isto tako i učesnike iz NSP i iz našeg sindikata!

To je samo podsećanje da smo pre svega kolege i tako se trebamo i ponašati i odnositi jedni prema drugima! Pogađaju nas iste nedaće, iste muke nas more… Moramo biti zajedno!

Još samo da shvatimo svi da i pred poslodavca moramo stati jedinstveni ukoliko mislimo nešto postići!

Šef službe za informisanje
Mile Lazarević


SLIČNI TEKSTOVI