Skip to main content


Revijalni turnir u malom fudbalu „Šumadija 2015“


 

U organizaciji Sindikata srpske policije, Regionalnog centra Kragujevac, održan je prvi revijalni turnir u malom fudbalu.

Sindikalna grupa SSP u Kragujevcu postoji oko godinu dana i za to vreme je imala konstantan rast članstva, pa trenutno broji preko 100 članova, dok ukupno u Šumadiji (RC Kragujevac) Sindikatu srpke policije, svoje je poverenje dalo oko 200 radnika MUP koji su prepoznali SSP kao sindikat koji se iskreno i konkretno bori za ostvarenje radno-pravne zaštite svojih članova, jasnih predloga poslodavcu za poboljšanje kako uslova, tako i materijalnog statusa svih radnika ministarstva.

 

Ideja za ovaj turnir potekla je od strane SSP koji je želeo da okupi kolege iz Šumadije i Srbije, da se na ovaj lep način druže i da bar na jedan dan pokušaju da zaborave na svakodnevne probleme u radu i na konstantan stres, kome su svima je to poznato policajci posebno pojačano izloženi, kao i na muku koja nas pitiska umanjenjem plata, ukidanjem dnevnica… Ali da dalje ne nabrajamo i tim sivilom naše realnosti ne pokvarimo ovaj izveštaj, koji je prevashodno posvećen sportu i druženju koje ostaje duboko u sećanju svih nas i koje je ustvari i najbitnije. Mada u drugom planu ostaju sportski rezultati, navešćemo naravno i to, kao i ekipe koje su ove godine uzele učešće na turniru. To su SPI Kragujevac, Šid, Barajevo, Petrovac na Mlavi, Pančevo i Voždovac.

Uvodnu reč na otvaranju turnira dao je predsednik Regionalnog centra Kragujevac Marko Moskić, a čast da svečano otvori turnir pripala je pomoćniku načelnika PU Kragujevac gospodinu Aleksandru Todoroviću.
Pored navedenih, otvaranju turnira prisustvovali su zamenik predsednika SSP Mile Lazarević, predsednik SG Topola Jugoslav Stevanović i naravno lokalno domaćin turnira, predsednik SG Kragujevac Nenad Jovanović.

P1260377

Nakon celodnevnog međusobnog nadmetanja proglašeni su najbolji koji su zasluženo dobili  pripremljene pehare i priznanja a generalni plasman ekipa je sledeći:

 

  1. mesto SG Barajevo
  2. SG Pančevo
  3. SPI Kragujevac

 

Najbolji STRELAC: Igor Čolović (SG Barajevo)

Najbolji GOLMAN: Saša Jovanović  (SPI Kragujevac)

Najbolji IGRAČ: Goran Đuričić (SG Barajevo)

 

Druženje kolega uz muziku, i svečanu večeru nastavilo se na tzv „trećem poluvremenu“, gde su najuspešnijim ekipama i pojedincima podeljeni pehari i priznanja.

P1260448 P1260449 P1260445

 

Do sledeće godine u Kragujevcu ili narednog turnira u organizaciji Sindikata srpske policije SPORTSKI POZDRAV!

P1260457 P1260458 P1260459 P1260460 P1260461 P1260463 P1260465 P1260466

Služba za informisanje SSP

Nikola Ivanković


SLIČNI TEKSTOVI