Skip to main content


Policajci pronačli kovertu sa 650 evra


Beograd – večeras oko 19:40 časova,  patrola policije u sastavu Saša Vuletić i Nebojša Jolović (članovi našeg sindikata) pronašli su koverat sa 650 evra kod autobuskog stajališta na Autokomandi.
Saša Vuletić, predsednik sindikalne grupe Voždovac  izjavljuje:
“Kolega Nebojša Jolović i ja obilazili smo službenim automobilom autobusko stajalište na Autokomandi. To mesto posebno nam je važno jer se često dešavaju džepne krađe, želeli smo polako da opserviramo teren i pogledamo da li na stanici ima sumnjivih lica. Tokom vožnje zapazio sam koverat na kolovozu i to mi je privuklo pažnju. Zaustavili smo službeno vozilo i u kovertu pronašli 650 evra. S obzirom da ne znamo čiji je novac, predaćemo ga u policijskoj stanici na Voždovcu, gde i radimo.“ – kaže Vuletić.
Nebojša Jolović je oženjen ima dvoje dece i živi u prinudnom smeštaju u objektu Policijske ispostave Beli potok, u kućici koja je pred rušenje.
Saša Vuletić u policiji radi desetak godina, prognano je lice sa Kosova oženjen je, otac troje dece  živi u Jagodini kao podstanar, svakog dana na posao putuje u Beograd.
I ako obojca policajaca vrlo teško žive , kao i većina građana u Srbiji, ni jednog trenutka se nisu dvoumili u daljem postupanju sa pronađenim novcem. Čast i moral su im na prvom mestu, kako i dolikuje čestitim i poštenim policajcima.
Oni kažu da im je veoma žao jer ne znaju čiji je novac i da predpostavljaju da će se vlasnik izgubljenog novca javiti i preuzeti izgubljeno.
Beograd, 10. novembar 2011.godine


SLIČNI TEKSTOVI