Skip to main content


Ranković i Krezović uspešni na polumaratonu Panorama 2015


Panorama2015_Marko_Finish
Marko Ranković

 

U nedelju 22.02.2015.godine održan je drugi Panorama maraton u Beogradu, uz učešće takmičara iz Srbije, Republike Srpske, Crne Gore, Makedonije, Grčke i Hrvatske.

Start trke bio je u 10:02 časa sa pristaništa ispred restorana „Bella Vista“.

Naš član Marko Ranković iz Lazarevca je u disciplini polumaraton zauzeo drugo mesto, a stazu dugačku 21 kilometar je pretrčao za 1:14:38! Prvo mesto zauzeo je Saša Stolić iz AK „Leposavić “ sa vremenom 1:14:10, a treće mesto pripalo je atletičaru iz Hrvatske Dejanu Radancu sa vremenom 1:15:04. Četvrti kroz cilj je prošao Dajević Miloš iz AK „Cerski junaci“ sa vremenom 1:17:10!

Uspeh Rankovića je još značajniji kada se uzme u obzir da je postigao dobar rezultat i vreme, iako je navedenog dana duvao jak vetar koji je otežavao trčanje, a padala je i sitna kiša. Polumaratonsku trku u muškoj konkurenciji je završilo 203 takmičara, a posebno želimo i da istaknemo našeg člana Milana

Milan Krezović
Milan Krezović

Krezovića (1987) iz PS Zemun koji je takođe učestvovao na pomenutom polumaratonu i zauzeo 56. mesto sa vremenom 1.42:10. Krezović je perspektivan sportista koji se bavi džiu-džicom, osvajač je brojnih medalja sa domaćih i stranih takmičenja, i takođe i čest učesnih raznih polumaratona, planinskih i drugih atletskih trka. Već sledeće nedelje, Krezović će učestvovati na Niškom polumaratonu, gde se nada obaranju ličnog rekorda u ovoj disciplini.

ČESTITKE NAŠIM MLADIĆIMA

Kompletne rezultate možete pogledati OVDE.

 

 

 

[pwaplusphp album=“Panorama_2015″]