Skip to main content


RANKOVIĆ U VRHU NAJBOLJIH ATLETIČARA SRBIJE


 

 

Sindikat Srpske policije pomno prati uspehe koje naši članovi postižu na sportskoj sceni. Među njima se definitivno izdvaja uspeh Marka Rankovića, za koga su bez sumnje do sada već sve kolege čule, istaknutog člana Službe za sport Sindikata srpske policije, koji svojim rezultatima pokazuje da je definitivno jedan od trenutno najboljih atletičara Srbije.

Ranković je ove godine skrenuo pažnju na sebe kada je na Beogradskom polumaratonu zauzeo peto mesto od skoro 5.000 učesnika iz preko 50 zemalja sveta. Tada je Ranković istrčao polumaraton u vremenu 1:13:34.

Poslednji Rankovićev uspeh beleži se 11.11.2015.godine kada je zauzeo drugo mesto na 9. savskom polumaratonu, istrčavši ceo polumaraton za 1:12:19. Od Rankovića je bio brži samo najbolji polumaratonac Srbije, Saša Stolić, reprezentativac naše zemlje koji je ove godine uzeo bronzanu medalju na Balkanskom prvenstvu u polumaratonu.

Nadamo se da će Ranković nastaviti sa dobrim rezultatima i da će uskoro postati najbolji maratonac Srbije, a Sindikat Srpske policije će kao i do sada nastaviti pazljivo da prati rezultate koje naši članovi ostvaruju na sportskoj sceni. Shodno ovome pozivamo sve naše članove koji učestvuju i imaju uspeha na nekim sportskim borilištima kao što to trenutno Marko čini da nas izveštavaju o tome mejlom a mi ćemo putem našeg sajta probijati medijski mrak i pokušati da te vesti plasiramo najširem auditorijumu koji prati rad SSP.

ZVANIČNI REZULTATI DEVETOG SAVSKOG POLUMARATONA:
marko r SPM rezultati

Marku želimo svu sreću i da istraje u svom posvećenom sportskom radu a očekujemo i nadamo se da će uskoro biti probijen i magični rezultat 1:10:00 kada će Rankovića objavljivati svi mediji na SVA ZVONA.
Nadamo se da će i tada Marko imati vremena za nas, koliko bar za jedan ekskluzivni i opširniji intervju.

 

Služba za informisanje

Nikola Ivanković


SLIČNI TEKSTOVI