Skip to main content


Čestitke kolegi Lepomiru Bakiću šampionu sveta u bodibildingu!


lepomir bakic
Lepomir Bakić
šampion sveta 2013.

Predsednik Sindikata srpske policije, g. Glišo Vidović uputio je danas iskrene čestitke kolegi Lepomiru Bakiću za osvojenu šampionsku titulu u bodibildingu.

Poštovani kolega Bakiću,

Primite iskrene čestitke u ime članova Sindikata srpske policije i u moje ime, povodom Vaše velike pobede i osvojene titule Svetskog šampiona IBFF 2013. u bodibildingu.

Vaš samopregoran rad, velika disciplina i odricanje doveo je do ogromanog uspeha koji ste postigli, Vaš uspeh treba da posluži mladima kao uzor da se okrenu sportu i rade na sebi. Našim kolegama u Ministarstvu, Vaša apsolutna pobeda služi za ponos i čast što ste među nama.

Kao trener u Upravi za obezbeđenje, ne sumnjam da će te imati dobre rezultate i sa mladim kolegama koje obučavate. Želim Vam dobro zdravlje i još više uspeha u narednim godinama.

S poštovanjem,

Glišo Vidović
Predsednik SSP

lb

1395930_585948588109517_1558706773_n

Biografija:

Lepomir Bakić rođen je 11. oktobra 1986. godine u Peći na Kosovu i Metohiji.
Sportom je počeo da se bavi 2000. godine i to džudom i kao mlađi junior bio je učesnik mnogih takmičenja.

Prvi put u teretanu ulazi 2002. i posle tri godine aktivnog treninga postaje juniorski šampion Srbije i Crne Gore.

Krajem 2006. godine upisuje Kriminalističko-policijsku akademiju u Zemunu, a stručna komisija proglasila ga je za najboljeg sportistu akademije za 2009. godinu.

Lepomir je diplomirao 2010. i iste godine ostvaruje svoj najbolji rezultat u dosadašnjoj karijeri – na državnom prvenstvu u Čačku pobeđuje u poluteškoj i zatim u apsolutnoj kategoriji i postaje apsolutni šampion srbije za 2010. godinu.

Lepomir Bakić govori engleski jezik i zaposlen je u MUP-u Republike Srbije kao instruktor u Upravi za obezbeđenje određenih ličnosti i objekata.


SLIČNI TEKSTOVI