Skip to main content

Dan: 24. avgust 2016.

Karaula Gradskovo: vreme će brže teći uz basket!

Zadnja Olimpijada “Rio 2016“ najbolji je dokaz da su Srbi kao narod naklonjeni sportu. Sindikat srpske policije za svoje koleginice i kolege IX godinu za redom neguje sportski duh u okviru tradicionalnog održavanja manifestacije “Policijada“. U susret predstojećoj IX Policijadi “Zlatibor 2016“, ističući sport kao jedan vid relaksacije i antistresa, Sindikat srpske policije RC Zaječar realizovao je 23.08.2016. godine kampanju obnove sportskog košarkaškog terena na karauli Gradskovo, a u najavi je i obnova košarkaškog terena na karauli Braćevac.

Shodno pomenutoj kampanji delegacija RC Zaječar koji su činili član GO SSP Andrija Jering, šef stručne službe za preventivnu zdravstvenu zaštitu i rodnu ravnopravnost SSP Igor Stojadinović i član RC Zaječar Srđan Stanković, izvršili su obilazak karaule Gradskovo kojom prilikom je obezbeđen i namontiran koš, a aktivisti SG Prijepolje su obezbedili košarkašku loptu.

Mala simbolična podrška i pomoć, nadamo se da će pre svega omogućiti našim koleginicama i kolegama da svoje slobodno vreme provedu u sportskim aktivnostima, a nikada se ne zna, možda prilikom tih aktivnosti se među njima pronađe neki novi pobednik Policijade ili nekog drugog turnira.

Ovom prilikom veliku zahvalnost dugujemo Sportskom savezu grada Zaječara kao i komandiru čete IJP Zaječar Srđanu Stankoviću koji je izrazio spremnost i dobru volju da nesebično pomogne, svojim kolegama preveze i namontira košarkašku tablu. To je još jedan dokaz da među našim oficirima ima dosta onih koji se bore za boljitak svojih kolega u terenskim uslovima, ali nekako uvek ostanu u senci onih nadobudnih, bahatih, koji privlače našu pažnju i nezadovoljstvo.

Predsednik SG Zaječar
Igor Stojadinović