Skip to main content

ЧЕСТИТКА МИНИСТРА ПРЕДАВАЧИМА ЈЕ СТИГЛА, ЧЕКАМО И ОНУ НОВЧАНУ ЗА ДЕЦУ


Позитивне ствари по запослене у МУП се нижу једна за другом већ данима. Ни после најаве повишице плате, која ће бити реализована већ почетком јануара, ни после коначно исплаћеног, дуго најављиваног бонуса свим запосленима, али ни после награђивања свих 2138 предавача у основним школама на децембарску плату, то није све.

Ових дана су сви предавачи у школама на пројекту „Основи безбедности деце“ добили персонализовану честитку министра унутрашњих послова др Небојше Стефановића у којој стоји:

Наравно, људима би значило и да је новац за награду стигао одмах ових дана, па се понеко може чути да каже како му честитка не може заменити новац али јој то и није намена. Сигурни смо да ће већи део добитника честитке бити поносан на њу.

ССП сматра овај потез министра пре свега изразом поштовања према полицијским службеницима који су, поред свог редовног посла, имали воље и снаге да држањем предавања унапређују безбедност наше деце и дижу углед министарства у друштву.

Новчана награда ће свакако стићи на други део децембарске плате, новац дође и потроши се, а честитка има трајну вредност.

Већ сутра очекујемо још једну добру вест, потврду незваничних информација које говоре да ће до краја седмице бити исплаћена новогодишња поклон-честитка за децу запослених.

Служба за информисање ССП
Миле Лазаревић