Dragana Katic SSP

Београд, 03.06.2014. – Чланица Синдиката српске полиције из СГ Нови Београд – полицијска службеница Драгана Катић радник Саобраћајне полицијске испоставе „Запад“, пронашла је 03.06.2014. године на улици девизни новац у износу од 290 еура.

Она је вршећи патролну делатност у близини Т.Ц. „Ушће“  спазила на коловозу недалеко од Такси стајалишта, девизни новац у укупном износу од 290 еура (две новчанице од 100, једна од 50 и две од по 20 еура). Након овога, за пронађени новац сачинила је службену белешку. Новац је предат у полицијску испоставу, где је пребројан а све новчанице су евидентиране са серијским бројем и појединачно о чему је сачињен записник.

Радници дежурне службе су непун сат пре овог догађаја евидентирали пријаву од грађанина Н.М. о губитку новца. Грађанин Н.М. је након завршених формалности контактиран где је скривао срећу и захвалност када је чуо да је новац пронађен и да ће му бити одмах враћен.

Синдикат српске полиције похваљује показано поштење и високу професионалност, нарочито због тога  што сви живимо у условима тешке економске кризе.

Надамо се да ће овај пример поштења и професионализма бити запажен од стране непосредних старешина а и од стране грађана због којих наша служба постоји, а да ће се колегиници бар одати јавно признање од стране МУП-а.

Служба за информисање ССП

Никола Иванковић

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *