Skip to main content

Dan: 9. maj 2016.

Jandrić potvrdio: disciplinski postupak protiv Zdjelara!

Potvrda toga da smo bili u pravu, kada smo, u više navrata i na više zvaničnih adresa, ukazivali da je u SGP Morović na delu mobing i nedopustivo ponašanje tamošnjeg komandira, dobili smo još jednom. Načelnik UGP Regionalnog centra prema Hrvatskoj, gospodin Mile Jandrić, dostavio je zvaničan odgovor Sindikatu srpske policije, u kojem nas izveštava da su utvrđeni propusti postupanju komandira SGP Morović, gospodina Nikole Zdjelara.

U dopisu se navodi i to da će prema imenovanom komandiru biti preduzete mere iz člana 202. stav 1. Zakona o policiji, odnosno da će biti pokrenut disciplinski postupak jer je utvrđeno da je podneta predstavka osnovana. Načelnik RC Jandrić je doneo zaključak, sada je na potezu načelnik Uprave granične policije, general Milenko Božović. U prilogu ovog teksta možete pogledati ceo dopis načelnika Jandrića tako da nećemo prepričavati sve detalje, ali ono što moramo da napomenemo jeste činjenica da ovo nije prva predstavka, da nije jedini propust Zdjelara, već da se njegovo ponašanje, neprimereno jednom starešini, nastavlja u kontinuitetu.

O kakvom se komandiru radi i o kvalitetu njegovog rada možda najbolje govori činjenica da je i on sam ocenjen ocenom dovoljan „2“.

Odgovor Jandrica 1

Odgovor Jandrica 2

Na ovu temu smo pisali i prošlog meseca: UGP RC prema Hrvatskoj: započeto rešavanje problema iz prošlosti!

Šef službe za informisanje SSP
Mile Lazarević