Skip to main content

Јандрић потврдио: дисциплински поступак против Здјелара!


Потврда тога да смо били у праву, када смо, у више наврата и на више званичних адреса, указивали да је у СГП Моровић на делу мобинг и недопустиво понашање тамошњег командира, добили смо још једном. Начелник УГП Регионалног центра према Хрватској, господин Миле Јандрић, доставио је званичан одговор Синдикату српске полиције, у којем нас извештава да су утврђени пропусти поступању командира СГП Моровић, господина Николе Здјелара.

У допису се наводи и то да ће према именованом командиру бити предузете мере из члана 202. став 1. Закона о полицији, односно да ће бити покренут дисциплински поступак јер је утврђено да је поднета представка основана. Начелник РЦ Јандрић је донео закључак, сада је на потезу начелник Управе граничне полиције, генерал Миленко Божовић. У прилогу овог текста можете погледати цео допис начелника Јандрића тако да нећемо препричавати све детаље, али оно што морамо да напоменемо јесте чињеница да ово није прва представка, да није једини пропуст Здјелара, већ да се његово понашање, непримерено једном старешини, наставља у континуитету.

О каквом се командиру ради и о квалитету његовог рада можда најбоље говори чињеница да је и он сам оцењен оценом довољан „2“.

Odgovor Jandrica 1

Odgovor Jandrica 2

На ову тему смо писали и прошлог месеца: УГП РЦ према Хрватској: започето решавање проблема из прошлости!

Шеф службе за информисање ССП
Миле Лазаревић