Skip to main content

ЈОШ ЈЕДНО НЕОБЈАШЊИВО УЧЛАЊЕЊЕ У нсп


Како другачије, осим криминалом и великим безобразлуком, окарактерисати следећа дешавања:

– Човек се, незадовољан њиховим радом,  из нсп исчлани октобра 2013. године;
– У време поплава с пролећа 2014. не добија помоћ од те организације уз објашњење „ниси више наш члан, немаш право“;
– Изненада, мимо свог знања и воље, поново постаје њихов члан с јесени 2017. године. Можда случајно, али некако баш у време када им Полицијски синдикат Србије тражи преиспитивање статуса;
– На утврђивању репрезентативности ССП појављује се приступница тој организацији потписана у његово име (фалсификована) и датирана на 24.01.2018. године (дан након подношења захтева ССП).

Занимљива коинциденција! Буди директну сумњу да је неко, за сада непознато лице, из те организације, извршило најмање два кривична дела фалсификовања – најпре с јесени 2017. (ради учлањења у ту органиазцију) а потом и почетком ове године (ради оспоравања репрезентативности ССП).

Колега је написао изјаву (на доњој фотографији) и у обрачунској служби покренуо процес како би утврдио на основу чега му одбијају проценат зараде на рачун те организације.

Ако МУП не буде имао уверљиво објашњење ових натприродних појава, правосуђе ће морати да разјашњава још једно волшебно учлањење у некадашњи синдикат полиције.

Та организација свакако више није синдикат већ брука професије и свих запослених у министарству! Позивамо све колегинице и колеге да их казне на најбољи могући начин – исчлањењем! Одузмите им прилику да манипулишу вашим новцем, вашим поверењем и угледом!

Не дозволите им да тргују вашим радничким интересима зарад својих каријера!

Служба за информисање ССП