Skip to main content

ОГЛЕДАЛО НАШЕГ РАДА


Зајечар, 24.03.2016. године, – Припадници  чете ИЈП у Зајечару, припремили су велико и  веома пријатно изненађење активистима Синдиката српске полиције РЦ Зајечар Игору Стојадиновићу и Андрији Јерингу.

Након извршених радних задатака и спроведене једнодневне обуке припадника ИЈП у Зајечару, приликом завршног постројавања чете, командир чете ИЈП у Зајечару Срђан Станковић и заменик командира чете  Владимир Вуловић, обавили су свечано уручење плакете шефу стручне Службе за превентивну здравствену заштиту запослених и родну равноправност ССП Игору Стојадиновићу. Припремљена је и плакета за члана ГО ССП Андрију Јеринга, који из оправданих разлога није могао да присуствује (коришћење годишњег одмора) и да прими плакету, те ће му она бити накнадно уручена.

Плакете “ЗА ИЗУЗЕТНУ САРАДЊИ И ПОЖРТВОВАЊЕ“ на помоћи у решавању проблема припадника чете ИЈП у Зајечару, активистима ССП додељене су након иницијативе и једногласног става свих припадника чете ИЈП Зајечар.

Након примања плакете Шеф стручне службе за превентивну здравствену заштиту запослених и родну равноправност ССП Игор Стојадиновић, обратио се својим присутним колегама и захвалио се уз речи:

“Част и задовољство ми је данас бити овде са вама, пре свега као ваш колега у јединици, а потом и као синдикални активиста. Без лажне скромности, ово је велико признање за мене као човека који је већи  свог део живота посветио раду у МУП Републике Србије, а последњих неколико година и активном раду у синдикату српске полиције, те ангажовању на свеобухватном побољшању основних услова рада и живот припадника МУП-а. Данашња мала свечаност за мене је велика награда али још већа одговорност у предстојећој синдикалној борби. Синдикат српске полиције је пре свега озбиљна и одговорна синдикална организација која ће уложити максимално све напоре и труд на пољу побољшања статуса и услова рада запослених у МУП Републике Србије, и ја сам веома поносан на чињеницу да сам саставни део ове породице.

Велику захвалност, за постигнуте резултате, дугујемо председику ССП Лазару Ранитовићу, заменику председника Милету Лазаревићу, генералном секретару Драгану Ристановићу и свим члановиима ГО ССП, који су дали свој пуни допринос у директним преговорима са послодавцем који је исказао вољу и заинтересованост за решавање нагомиланих проблема. Још једном вам велико хвала!“

Са поносом можемо рећи да су активности синдиката српске полиције у Зајечару у многоме допринели побољшању основних услова рада и сегмента превентивне здравствене заштите припадника чете ИЈП Зајечар, много тога смо покренули са нулте тачке, доста тога је до сада реализовано и много тога очекујем да се у наредном периоду реализује. Ове плакете говоре и у прилог томе да нисмо погрешили када смо 2013. године Андрији Јерингу доделили признање синдиката „Добар официр“.

Поменуте активности су успешно релаизоване захваљујући изузетној сарадњи са командиром чете ИЈП Срђаном Станковићем, замеником командира Владимиром Вуловићем, командирима водова и одељења и  захваљјући пре свега једном високо колегијалном односу и другарству свих припадника чете ИЈП Зајечар.

Служба заинформисање ССП

ijp plakete (2)

ijp plakete (4)

ijp plakete (3)

 

 

 

Шеф ССЗПЗЗЗИРР  ССП

Игор Стојадиновић